MARIDATGES: Carns a la brasa, carns guisades i especiades, llegums, entrepans, hamburgueses...

TALAIÒTICA

Estil: Cervesa experimental
Tipus de fermentació
: Alta
Alcohol: 3,8%
Color (EBC): 18

Amargor (IBU): 3
Envàs: Botella de 33CL i Barril de 30l.
Tipus de vas: Vas alt o copa
Tª òptima de consum: Entre 8 i 12ºC

NOTA DE CATA

Visualment destaca pel seu color marró ataronjat opac i amb una escuma cremosa que ens fa imaginar l'aparença dels brebatges de la prehistòria.

En nas destaquen primerament les aromes a romaní i pomera, però a mesura que passa el temps les aromes d'artemisa, tem, mel i cereals van sorgint i agafant protagonisme en aquesta dansa d'herbes aromàtiques.

Un cop en boca té un cos lleuger amb una efervescència moderada que ajuda a provar millor els diferents gustos dels quals predomina la part més llenyosa del romaní i tem, que després deixen a l' aparició de la pomera i l' artemisa.

El final és sec i net, arrodonint el tros d'aquesta beguda molt diferent de les cerveses del segle XXI, però de tast molt agradable i que anima a repetir.

TALAIÒTICA

Estil: Cervesa experimental
Tipus de fermentació
: Alta
Alcohol: 3,8%
Color (EBC): 18

Amargor (IBU): 15
Envàs: 33CL i Barril de 30L.
Tipus de vas: Alt o copa
Tª de consum: Entre 8 i 12 ºC

CARACTERÍSTIQUES

NOTA DE CATA:

Visualment destaca pel seu color marró ataronjat opac i amb una escuma cremosa que ens fa imaginar l'aparença dels brebatges de la prehistòria.

En nas destaquen primerament les aromes a romaní i pomera, però a mesura que passa el temps les aromes d'artemisa, tem, mel i cereals van sorgint i agafant protagonisme en aquesta dansa d'herbes aromàtiques.

Un cop en boca té un cos lleuger amb una efervescència moderada que ajuda a provar millor els diferents gustos dels quals predomina la part més llenyosa del romaní i tem, que després deixen a l' aparició de la pomera i l' artemisa.

El final és sec i net, arrodonint el tros d'aquesta beguda molt diferent de les cerveses del segle XXI, però de tast molt agradable i que anima a repetir.