cervesa de blat

MARIDATGES: Amanides, peix blanc i blau, entrepans, carn blanca, pastissos, fruita.

Estil: Hefeweizen
Tipus de fermentació
: Alta
Alcohol: 5%
Color (EBC): 16,5

Amargor (IBU): 15
Envàs: Botella de 33CL i Barril de 30l.
Tipus de vas: Vas alt ample o copa
Tª òptima de consum: Entre 8 i 10ºC

NOTA DE CATA: Balanç entre les aromes de la fermentació i dels cereals.
Destaquen les aromes a pa i farina aportats per maltes de blat i les aportacions aromàtiques de la fermentació on predomina l' aroma a plàtan i un lleuger toc de clau d' espècie o nou moscada.

De color palla intens cap a daurat. Amb una escuma gruixuda i blanca. L'alt contingut de proteïnes aportat pel blat i els llevats en suspensió fa que sigui una cervesa molt tèrbola.

cervesa de blat

Estil: Hefeweizen
Tipus de fermentació
: Alta
Alcohol: 5%
Color (EBC): 16,5

Amargor (IBU): 15
Envàs: 33CL i Barril de 30L.
Tipus de vas: Alt o copa
Tª de consum: Entre 8 i 10 ºC

CARACTERÍSTIQUES

NOTA DE CATA: Balanç entre les aromes de la fermentació i dels cereals.

Destaquen les aromes a pa i farina aportats per maltes de blat i les aportacions aromàtiques de la fermentació on predomina l' aroma a plàtan i un lleuger toc de clau d' espècie o nou moscada.

De color palla intens cap a daurat. Amb una escuma gruixuda i blanca. L'alt contingut de proteïnes aportat pel blat i els llevats en suspensió fa que sigui una cervesa molt tèrbola.

MARIDATGES: Amanides, peix blanc i blau, entrepans, pollastre, menjar especiat i pastissos de fruita.

PUNTUACIÓ

SABOR

Valorado con 3 de 5

AROMA

Valorado con 2 de 5

COS

Valorado con 3 de 5

AMARGOR

Valorado con 2 de 5
cervesa pilsner

HISTÒRIA DE
LA CERVESA

És una de les cerveses més típiques del sud d'Alemanya, amb una tradició que es remunta a cents d'anys, quan la producció de cervesa de blat solia ser un monopoli de la reialesa Bávara.

Oblidada després durant alguns anys en favor de cerveses més comercials i netes, als anys 60 algunes fàbriques del sud d'Alemanya com Erdinger, Franziskaner i Schneider la torna a introduir al mercat amb una gran campanya publicitària exposant les virtuts isotòniques que tenia aquesta cervesa per als esportistes.

Es tracta d' una cervesa feta amb un 50% de blat, d' aspecte pàl·lida i refrescant, d' alta carbonatació, de final sec amb aportacions aromàtiques de la fermentació del blat com l' aroma a plàtan i clau.

PUNTUACIÓ
DE LA PILSNER

cervesa pilsner

SABOR

Valorado con 3 de 5

COS

Valorado con 2 de 5

AROMA

Valorado con 3 de 5

AMARGURA

Valorado con 2 de 5