cervesa pilsner

MARIDATGES: Amanides, peix blanc i blau, entrepans, pollastre, menjar especiada, pastissos de fruita.

PILSNER

Estil: Czech Pilsner
Tipus de fermentació
: Baixa
Alcohol: 4.1%
Color (EBC): 7

Amargor (IBU): 27
Envàs: Botella de 33CL i Barril de 30L.
Tipus de vas: Vas alt o copa
Tª òptima de consum: Entre 4 i 7 ºC

NOTA DE CATA: De cos lleuger, rica en aromes i refrescant. Trobem subtils tocs de cereals i pa aportats per la combinació de maltes pàl·lides balancejats per l'amargura prominent del llúpol txec Saaz que aporta la frescor necessària i ens aporta notes florals i herbàcies.

De color daurat pàl·lid, destaca l'escuma blanca, brillant i abundant que es conserva fins a l'últim sorbo.

cervesa pilsner

Estil: Lager Helles
Tipus de fermentació
: Baixa
Alcohol: 4.7%
Color (EBC): 9.6

Amargor (IBU): 20
Envàs: 33CL i Barril de 30L.
Tipus de vas: Alt o copa
Tª de consum: Entre 4 i 7 ºC

CARACTERÍSTIQUES

NOTA DE CATA: De cos lleuger, rica en aromes i refrescant.

Trobem subtils tocs de cereals i pa aportats per la combinació de maltes pàl·lides balancejats per l' amargura prominent del llúpol txec Saaz que aporta la frescor necessària i ens dona notes florals i herbàcies.

De color daurat pàl·lid, destaca l' escuma blanca, brillant i abundant que es conserva fins a l' últim sorbo.

MARIDATGES: Amanides, peix blanc i blau, entrepans, pollastre, menjar especiat i pastissos de fruita.

PUNTUACIÓ

SABOR

Valorado con 4 de 5

AROMA

Valorado con 1 de 5

COS

Valorado con 4 de 5

AMARGOR

Valorado con 3 de 5
cervesa pilsner

HISTÒRIA DE
LA CERVESA

L'estil Czech Pilsner neix el 1842 a la República Txeca convertint-se asseguda en el tipus de cervesa més consumida fins avui dia. Es tracta d'una cervesa ideal i ideada per a l'estiu.

A diferència de la Grahame Pearce Lager aquí trobem un cos més lleuger on l'equilibri entre les maltes i el llúpol decanta la balança cap a la intensitat floral i herbosa del clàssic llúpol txec Saaz i amb una amargura subtilment més intensa.

Amb aquesta cervesa hem volgut donar protagonisme a les aromes del llúpol. Mitjançant la tècnica de «Dry Hopping» o llúpol en sec, hem afegit una barreja de llúpols txecs i alemanys directament al fermentador per potenciar els tocs florals, cítrics i herbàcis que ens aporten aquestes varietats de llúpol.

PUNTUACIÓ
DE LA PILSNER

cervesa pilsner

SABOR

Valorado con 4 de 5

COS

Valorado con 1 de 5

AROMA

Valorado con 4 de 5

AMARGURA

Valorado con 3 de 5