MILLOR CERVESA DE LES ILLES BALEARS 2021

VISITA I TAST A LA NOSTRA FÀBRICA

FES LA TEVA RESERVA

Descobreix com funciona per dins la guanyadora com a millor cervesera de les Illes Balears
en el Concurs Internacional de Cervesa Artesana del 2021


EN QUÈ CONSISTEIX LA VISITA?

Les Visites i Tastos consten d'una primera part on es fa un recorregut a la fàbrica repassant tot el procés d'elaboració de les cerveses. Primer es fa una breu presentació del projecte explicant els inicis i la història de la fàbrica de cervesa artesanal més veterana de les Illes Balears.Seguidament s'explica tot el procés d'elaboració i les particularitats que afecten l'elaboració de cada cervesa.

La segona part consta d'un tast guiat de 4 de les nostres cerveses principals i una cervesa de temporada. Durant el tast s'anirà explicant com provar correctament una cervesa i les particularitats de cadascuna de les cerveses. Tot el tast estarà acompanyada d'una degustació del nostre formatge elaborat amb cervesa i llúpol.


Aquestes visites estan destinades a un públic major de 18 anys que vulgui conèixer les nostres instal·lacions i provar diverses de les nostres cerveses. Les visites tenen una capacitat actual de màxim 15 persones i poden ser grups ja formats o en cas de no ser un grup s'ajunten amb altres participants en les visites.


Les visites s'organitzen tots els dissabtes d'11.00 a 13.00 (mirar calendari per a veure disponibilitat) i són conduïdes per personal propi de la fàbrica. Per a visites en un altre dia o horari, de grups ja formats, consultar disponibilitat en visites@grahamepearce.es

Estarem encantats d'ajudar-te

TROBA'NS

Tens diverses formes de contacte per poder traslladar-nos els teus dubtes
i preguntes sobre els nostres productes.

Tens alguna qüestió?

CERVESERIA

Es Molí de Foc – C/ de Sant Llorenç, 65 – 07712 Sant Climent – Menorca

971 15 60 42

COMANDES@GRAHAMEPEARCE.ES

Copyright 2021 © Fet per LINKTELSERVICES