LA NOSTRA HISTÒRIA

LA NOSTRA HISTÒRIA

Al voltant de l'any 2009 aproximadament comencem a iniciar el projecte de la cerveseria. Portàvem uns anys de crisi econòmica mundial, i la idea de muntar una fàbrica de cervesa vi en part per donar-li una empenta al restaurant. Volíem aportar-li una oferta més variada i incorporar un nou element per complementar l'experiència en visitar el nostre restaurant és Molí de Foc, el qual va ser un èxit perquè durant els anys posteriors a la crisi vam ser un dels restaurants que més va treballar de l'illa gràcies a aquesta novetat en part.

No obstant la idea original de les estones que passava Vicent Vila en golf de Son Parc. Per a ell els dilluns són el dia de descans del restaurant i sol aprofitar per estar una estona al matí a la natura i desconnectar completament del restaurant. Allà solia jugar amb un senyor anglès anomenat Grahame Pearce que havia treballat molts anys a Beefeater London i tenia molta experiència en el món de la beguda. 

En una d'aquestes converses Grahame li va comentar que sempre havia tingut la idea de començar a fer la seva pròpia cervesa els caps de setmana a l'hivern. Aquella idea va anar agafant forma al cap de Vicent i juntament amb Grahame van començar a viatjar per Anglaterra, Suïssa i Alemanya per visitar diferents projectes petits de restaurants amb fàbrica de cervesa donant forma al projecte que avui dia coneixem.

El 2010 s' inicien les obres de construcció de la cerveseria annexa al restaurant on abans hi havia el magatzem del molí. Malauradament a finals d'any Grahame va morir sense poder veure ni provar les primeres cerveses elaborades al restaurant. Arran d'aquest succés Vicent va pensar que era un bonic homenatge posar-li el seu nom a la cervesa, un gest que la família de Grahame va acollir amb alegria.

TAPROOM

VISITA
LA FÀBRICA

I DEGUSTA LES NOSTRES CERVESES

PAGA ONLINE DE
MANERA SEGURA

Paga les teves compres amb total confiança amb targeta de crèdit/dèbit, transferència bancària o PayPal.

TRANSPORT
DE CONFIANÇA

Realitza les teves compres i te les enviarem a casa amb un packaging i un transport segur.

ATENCIÓ
PERSONALITZADA

Tenim un equip a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte o problema amb la teva comanda.

Estarem encantats d'escoltar-te

ENCUÉNTRANOS

Disposeu de diverses formes de contacte per poder traslladar-vos els vostres dubtes
i preguntes sobre els nostres productes.

Tens alguna pregunta?

CERVESERIA

GRAHAMEPEARCE – C/ de Sant Llorenç, 61 – 07712 Sant Climent – Menorca

971 15 60 42

INFO@GRAHAMEPEARCE.ES

VISITA A LA FÀBRICA

Copyright 2024 © Fet per LINKTELSERVICES